Благодійний фонд «Рідні» і ОККО Group передали апарати ШВЛ опорним лікарням Львова й області

1847 0
Окрім цього, допомогли й медичним закладам захисними костюмами, рукавичками, дезинфікуючими засобами.
фото: роман балук

фото: роман балук

Благодійний фонд «Рідні» разом з партнером ОККО Group передали сьогодні лікарням Львова та області апарати штучної вентиляції легень.

Зокрема апарати ШВЛ передали у 1-шу Міську клінічну лікарню імені Князя Лева, у 5-ту Міську клінічну лікарню, 1-ий Пологовий будинок на вулиці Мечникова та у Стрийську центральну районну лікарню.

«Ще в березні ми чітко зрозуміли, де саме можемо бути корисні тут і зараз й почали працювати над втіленням. Так, наша компанія долучилася до ініціативи Міністерства охорони здоров’я України та профінансувала 50 000 перевезень медичних працівників через сервіси Uber, Uklon, Bolt та Opti майже по всій країні. Та на цьому ми вирішили не зупинятися», – каже керівник департаменту корпоративних комунікацій ОККО Ярослава Полякова.

Читайте також: Як львівський бізнес допомагає боротись із коронавірусом

Окрім цього, допомогли й медичним закладам захисними костюмами, рукавичками, дезинфікуючими засобами.

«На початку карантину Фонд «Рідні» повідомляв про ініціативу об’єднання бізнесу задля допомоги медикам, бо в такий час допомагати має кожен із нас. Тому «Рідні» разом із партнерами закупили засоби захисту для лікарів: захисні костюми, окуляри, респіратори, а також рентген-апарат, апарати штучної вентиляції легень, які передали в опорні лікарні Львова та області», – додає, президентка фонду «Рідні» Марта Федорів.

Детальніше можна дізнатися за посиланням Благодійного фонду «Рідні».

Партнерська публікація

Фото Романа Балука

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!