Благодійний пікнік Пласту у Шевченківському гаю перенесли через негоду

2642 0
Пласт збирався організувати пікнік просто неба у Шевченківському гаю, проте через дощ його перенесли на серпень.
фото: prolviv.com

фото: prolviv.com

Благодійний пікнік скаутської організації Пласт у Шевченківському гаю, який мав відбутися 15 червня, перенесли на 31 серпня, повідомляє прес-служба ЛМР.

Захід відбудеться у тому ж місці – Музеї народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького. Про деталі та програму пікніка повідомлять ближче до дати проведення.

Читайте також: 1500 пластунив розклали табір поблизу Львова. Фото

«Дощ та негода, які прогнозуються на цю дату, зашкодять проведенню вечора та не дадуть змоги організувати активності і комфортно дістатись до локації. Відповідно, ми вирішили, що краще уникнути перебування у мокрих, неприємних умовах та не наражати вас та ваших дітей на можливі ризики, пов’язані з цим», – зазначили організатори події.

Нагадаємо, що 15 червня Національна скаутська організація України Пласт мала розповісти про свою діяльність у Шевченківському гаю. Подію організовували як продовження Благодійного вечора, який пройшов у грудні 2017-го. 

Фото:lviv.plast.org.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!