Благодійний велопробіг у Львові зібрав майже півмільйона гривень на потреби онкохворих дітей

1233 0
Благодійний внесок для участі становив 250 грн.
Фото: Роман Кізима

Фото: Роман Кізима

Сьогодні, 7 серпня, благодійний велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили» зібрав майже півмільйона гривень для облаштування кабінету функціональної діагностики для лікування онкохворих дітей. Про це на своїй сторінці у Facebook написав дитячий лікар-онколог Роман Кізима. 

«Чудова ідея популяризації велокультури та подальшого розвитку можливостей лікування онкохворих дітей у Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр - учасниками зібрано повну суму коштів на облаштування відділення функціональної діагностики - 450 тисяч гривень», - написав лікар.

А саме під час велопробігу зібрали 152900 грн. Ще 300 тис. грн на облаштування кабінгету функціональної діагностики виділить місто. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Благодійний внесок для участі становив 250 грн. На велопробіг виїхали кілька сотен людей різного віку на чолі з відомим співаком Арсеном Мірзояном. 

Фото: ЛМР, Роман Кізима

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!