Політична реклама

Блокпости на виїздах зі Львова встановили, щоб запобігти провокаціям 1 і 9 травня

2235 0
На в’їздах-виїздах зі Львова у цілодобовому режимі працюють блокпости. Тут озброєні міліціонери та інспектори ДАІ спільно з громадськими активістами контролюють переміщення транспорту, аби запобігти провокаціям у місті 1 та 9 травня.
Фото tvoemisto.tv

Фото tvoemisto.tv

Такі блокпости діють на кожному в’їзді у Львів та на дорогах в районах області, повідомили tvoemisto.tv у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Львівській області. На блокпостах перевіряють транспортні засоби «у яких перебувають підозрілі особи та на наявність підозрілих предметів». Кінцевої дати роботи блокпостів наразі не визначено.

Крім цього, буде посилено охорону масових заходів 1 та 9 травня на території Львова та області. Міліція проводить зустрічі з політичними та громадськими активістами, які планують проводити заходи у ці дні, а також – профілактичну роботу з раніше судимими, наркозалежними особами тощо, які можуть стати «інструментом» у планах ймовірних провокаторів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!