Близько 400 дітей не може потрапити до львівського «Пласту» через брак виховників

2146 1
Йдеться про улад пластунів-новаків.
фото: фейсбук-сторінка "Пласт. Львів"

фото: фейсбук-сторінка "Пласт. Львів"

Близько 400 дітей від 6 до 11 очікує на те, аби потрапити до львівського осередку «Пласту». Про це повідомила керівниця львівської організації Анастасія Слюсаренко в інтерв’ю Tvoemisto.tv.

«Для новацтва все подають у вигляді гри, дітям так цікавіше і веселіше. На жаль, з цим уладом в нас є нестача виховників, і велика черга дітей. 300-400 охочих чекає, щоби потрапити до уладу пластунів-новаків у Львові», – каже вона.

Читайте також: Нова керівниця львівського «Пласту»: нам важливі не гроші, а визнання

За словами Анастасії, виховники є волонтерами. Вони приділяють час та зусилля для виховання наступних пластунів. Долучаються також батьки, які стають виховниками. Пізніше самих пластунів, які переходять до старшої вікової групи, запрошують ставати наставниками для молодших.



Читайте також:
16 Листопада, 2019 13:33
666 ... "..виховник.." ... це що таке ? ... вихователь , вихованець , вихованка -- знаю ... а от ваш "виховник" -- це плявааще , це такий собі "полум'яний привіт" пані Ірині Фаріон ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!