Бобало сім років керуватиме «Львівською політехнікою»

2722 0
Міністерство освіти України уклало семирічний контракт із новообраним претендентом на посаду ректора Національного університету «Львівська політехніка» Юрієм Бобалом, повідомила прес-служба НУ «Львівська політехніка».
Фото: zik.ua

Фото: zik.ua

25 червня на конференції трудового колективу Національного університету «Львівська політехніка» виконувач обов'язків ректора професор Юрій Бобало таємним голосуванням був обраний претендентом на цю посаду. Він був єдиним кандидатом і набрав 92% голосів. З 256 делегатів конференції «проти» було лише шестеро, пише Гал-інфо.

Після цього його кандидатуру розглянула кадрова комісія Міносвіти, яку очолює перший заступник міністра Інна Совсун. Члени комісії одноголосно ухвалили рішення рекомендувати укласти контракт із професором Юрієм Бобалом на 7 років, контракт уклав міністр Сергій Квіт.

Нагадаємо, Юрій Бобало досі також очолював «Львівську політехніку».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!