Львівська поліція допитає Богдана Дубневича через порушення правил дорожнього руху

2434 1
Після з’ясування обставин стане можливим початок розгляду справи про адмінправопорушення.
Фото: ipress.ua

Фото: ipress.ua

Управління патрульної поліції у Львівській області надіслало нардепу Богданові Дубневичу запрошення з’явитись до відділку, щоб з’ясувати обставини справи щодо порушення ним правил дорожнього руху. Про це у відповіді на інформаційний запит ІА Zik повідомила патрульна поліція Львівщини.

Раніше інформаційна агенція, аналізуючи Facebook-сторінку нардепа, виявила кілька відеороликів, які документують порушення ним правил дорожнього руху. Зокрема на кількох скрін-шотах відео видно, як Богдан Дубневич їздить за кермом без паска безпеки. 

Журналісти надіслали факти порушення ПДР до патрульної поліції, де оперативно відреагували та повідомили про запрошення Дубневича до відділку для з’ясування обставин справи, після чого буде можливим розпочати розгляд справи про адміністративне правопорушення.

Читайте також: У Львові дозволили реставрацію будинків Дубневичів

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху #безпечні дороги  — соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участю соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

Заходи, що реалізовуються в межах проекту — серія публічних дискусій про виклики та проблеми в дотриманні правил дорожнього руху, просвітницька кампанія в медіа, соціологічні дослідження, покращення інфраструктури міста, популяризація світловідбивних елементів, навчання школярів основам безпеки руху в школах Львова; тренінги та семінари з батьками учнів; соціальна візуальна реклама та пам’ятки, співпраця з храмами міста, інше.

Партнери кампанії — група автомобільних компаній AriaGroup (офіційний дилер BMW, Volkswagen, Nissan, Honda, Seat), мережа магазинів Вухо.комLvivInternationalRotaryClub, радіо Львівська Хвиля.

 
 

Читайте також:
4 Квітня, 2018 13:01
Галина Ви на цю пику гляньте - й зразу стає зрозуміло що він ген нікого не поважає...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!