Боксер із Львівщини став чемпіоном Європи серед юніорів. Відео

8397 0
Усі 5 суддів віддали його перемогу в цих двох раундах і в бою загалом.
фото: управління молоді і спорту лода

фото: управління молоді і спорту лода

У фіналі вагової категорії до 66 кг чемпіонату Європи з боксу серед юніорів, який завершується в Тбілісі, Олег Гічва із Борислава зустрівся з представником Грузії Мехманом Намазовим і переміг його за одноголосним рішенням суддів, завоювавши золоту медаль.

«В першому раунді грузинський боксер кинувся на суперника, але його вміло стримував Олег Гічва завдяки майстерній роботі передньою (правою) рукою, добрим переміщенням і хорошій контратакувальній роботі. В другому і в третьому раундах суперник дещо втомився і вже Олег почав працювати першим номером і дуже успішно», – йдеться в повідомленні пресслужби відділення НОК України у Львівській області.

Усі 5 суддів віддали його перемогу в цих двох раундах і в бою загалом. За перемогу на чемпіонаті Європи Олег Гічва заробив чотири тисячі доларів.

Нгадаємо, що на шляху до фіналу Олег Гічва, який розпочинав займатися боксом в Бориславі під керівництвом Ігоря Нинича, а нині вдосконалює майстерність у Львові під орудою Андрія Сальви, яскраво пройшов суперників з Туреччини, Вірменії та Угорщини. Боксер-шульга сповідує комбінаційний, технічний та інтелектуальний бокс, добре працює на ногах і має хороший таймінг.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!