Болгарія відкриває кордони для туристів. Які умови

1807 0
Із 1 травня у Болгарії офіційно розпочнеться туристичний сезон.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Болгарія відкриває свої кордони для іноземних туристів з 1 травня, однак за умови показати один з трьох обов’язкових документів для в’їзду. Про це повідомляє Radio Bulgaria з посиланням на виконуючого обов'язки міністра охорони здоров'я Болгарії Костадина Ангелова. 

Туристам необхідно буде мати сертифікат про вакцинацію від коронавірусу, негативний ПЛР або тест на антиген, або документ про те, що людина перехворіла на Covid-19. Важливо, що останній документ мають отримати не раніше, ніж за 6 місяців до дати в’їзду в Болгарію.

Читайте також: Двох українців, які перелізли через паркан у Шегинях, оштрафували прикордонники

Міністр охорони здоров'я додає, що з 1 травня у Болгарії офіційно розпочнеться туристичний сезон. На початку квітня у країні зняли низку обмежень через покращення ситуації з коронавірусом.

Нагадаємо, що в Болгарії зафіксували 394,5 тисячі випадків коронавірусу від початку пандемії, зокрема 15,7 тисячі – летальних. Раніше громадянам України до 30 квітня дозволили в’їзд у Болгарію за умови довідки про негативний результат тесту на COVID-19.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!