Політична реклама

Болларди для пішохідної зони Львова досі лежать на складі

1375 0
Болларди, які повинні встановити у центрі Львова, щоб обмежити заїзд, ще лежать на складі в ЛКП «Львівавтодор».

Зараз очікують на представників харківської фірми-постачальника «Перипротект», щоб почати встановлювати болларди, - розповів радник міського голови з розвитку інфраструктури Олег Шмід.

Він зазначив, що є проблема з фінансами. У бюджеті міста виділили 480 тис. грн. Приблизно на таку суму провели тендер. Але ці кошти заплановані, тобто депутати планують, але через ситуацію у державі надходження від доходів є такими, як очікувалося, – зазначив він. За його словами, друга проблема стосується казначейства.

«Львівавтодор» як замовник заплатив свої кошти на самі болларди, а потрібно ще гроші на обладнання. За його словами, з постачальником боллардів було домовлено, якщо проплатять ще 30 тис., то можна було б уже встановлювати.

Зараз дуже сприятливий час для встановлення боллардів, бо по площі Ринок не їздять трамваї. Ці гроші проплатили і очікуємо найближчим часом на представників харківської фірми «Перипротект», щоб вони почали монтувати болларди, – розповів Олег Шмід.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!