Бордюри на площі Митній повернуть до попереднього вигляду

3795 0
Невідома жінка уночі пофарбувала їх в зелений та білий кольори.
фото: христина бойко/гаряча лінія міста львова

фото: христина бойко/гаряча лінія міста львова

Бордюри на площі Митній пофарбували в різні кольори, зокрема зелений та білий. Інформацію про це сторінці Гарячої лінії міста Львова у Фейсбуку розмістила користувачка Христина Бойко. Нині ж Личаківська районна адміністрація обіцяє привести бордюри до попереднього стану. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила заступниця голови райадміністрації Оксана Пригода.

«У суботу чергові виявили пофарбування бордюрів на площі Митній у різні кольори, як з нашого боку району, так і з Галицького. Ми пробували з’ясувати, хто це зробив і навіщо… Як показали камери спостереження, невідома жінка в період з 22:00 по 01:00 ночі фарбувала цю бордюри. При чому обличчя до камер не повертала», – каже вона.

Відповідну заяву скерували поліції, а шляхово-ремонтне підприємство Личаківської райадміністрації поверне бордюри до попереднього вигляду.

Ольга Коваль

Фото Христини Бойко з Фейсбук-сторінки Гарячої лінії міста Львова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!