Політична реклама

Борг за комуналку у Львові можна відпрацювати

1132 0
У Львові до боржників за комунальні послуги застосовують індивідуальний підхід: комусь допомагають оформити субсидії. А когось приймають на роботу в комунальне підприємство. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

До прикладу, у Шевченківському районі обходи по боржниках проводяться щоденно. За результатами проведених заходів, від березня понад 830 мешканців погасили заборгованість на 345 тис. грн., прийнято на роботу в ЛКП 9 боржників, надано допомогу в оформленні субсидій для 5 осіб.

«Працівники ЛКП щоденно здійснюються обходи по боржниках, особлива увага приділяється боржникам із сумою боргу від 3 тис. грн. Під час обходу працівниками наголошується на необхідності погашення боргу, наслідки нарощення заборгованості. Працівники стараються знайти індивідуальний підхід до кожного мешканця», - повідомляють у відділі житлового господарства Шевченківської РА.

Як зазначила начальник відділу житлового господарства Шевченківської РА Надія Банах, завдяки проведеним обходам станом на сьогодні мешканцями із заборгованістю понад 3 тис. грн. повністю погашено борги на суму 341 тис. грн.

«У робочі групи входять представники «Львівводоканалу», «Львівтеплоенерго», управління соціального захисту. Під час обходів проводяться консультації з отримання матеріальних допомог, оформлення пільг, прийняття на роботу в ЛКП тощо», - розповіла начальник відділу житлового господарства Шевченківської РА Надія Банах.

Допомогу в оформленні субсидій чи укладенні угоди на реструктуризацію можна надати боржнику лише за наявності постійного офіційного місця праці.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!