Слов'янськ може стати наступною ключовою битвою за Донбас, – британська розвідка

942 0
Наразі російські сили, ймовірно, перебувають приблизно за 16 км на північ від Слов’янська.
Фото: Слово і Діло

Фото: Слово і Діло

Після взяття Лисичанська росія перекинула основні сили під Слов’янськ, боротьба за який може стати наступною ключовою битвою за Донбас. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані своєї розвідки.

«Росія продовжує зміцнювати свій контроль над Лисичанськом і Луганською областю. Вона перекинула на Ізюмський напрямок більшу частину військ, що залишилися в наявності», – йдеться в повідомленні. 

Читайте також: Після важких боїв українські захисники відійшли з Лисичанська

Наразі російські сили, ймовірно, перебувають приблизно за 16 км на північ від Слов’янська. 

«Оскільки місту також загрожують Центральна і Південна групи військ, існує реальна можливість, що бій за Слов’янськ стане наступною ключовою битвою в боротьбі за Донбас», – зазначили у розвідці.

Нагадаємо, на 133 добу героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню наші воїни завдали ворогу значних втрат під час його спроби наступу в районах населених пунктів Верхньокам’янське, Білогорівка та Григорівка на Краматорському напрямку. Окупанти відійшли. Детальніше про ситуацію на фронті читайте тут.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!