«Слава Україні!» Борис Джонсон привітав українців з Днем Незалежності

1381 0
Велика Британія стоятиме на боці України і надаватиме всю можливу військову, економічну та гуманітарну підтримку.
Борис Джонсон біля своєї резиденцію, яку прикрасили соняхами та синіми букетами / Фото: РА

Борис Джонсон біля своєї резиденцію, яку прикрасили соняхами та синіми букетами / Фото: РА

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон привітав Україну з 31-ою річницею Незалежності. Він наголосив, що стоятиме на боці України і надаватиме всю можливу допомогу. Про це йдеться у його відеозверненні, яке він опублікував в Твіттері.

«Сьогодні незалежність України знову під загрозою, і її народ бореться зі сталлю та мужністю, щоб захистити свої будинки та свої сім'ї та зберегти право вирішувати свою долю у власній країні. Я ні на секунду не сумнівався, що Україна переможе у цій боротьбі, бо жодна сила на землі не зможе подолати патріотизм 44 мільйонів українців», — заявив він.

Читайте також: «Для нас найстрашніше залізо – не ракети, а кайдани та окови». Зеленський звернувся до українців

За його словами, що скільки б часу не зайняла перемога у війні, Велика Британія стоятиме на боці України і надаватиме всю можливу військову, економічну та гуманітарну підтримку.

«З 24 лютого ми поставили Україні більше оборонної зброї, ніж будь-яка інша європейська країна, включаючи майже 7000 протитанкових ракет. Одного разу Україна пройде через це випробування і здобуде перемогу. І коли цей момент настане, а він настане, ми у Великій Британії будемо ще більше пишатися тим, що є друзями України. Слава Україні!», — додав міністр. 

Читайте також: «День Незалежності для росії – як кістка в горлі, треба бути готовим до всього», – експерт

Зазначимо, що резиденцію прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона прикрасили до Дня Незалежності України. Вхід у будівлю рясніє у квітах жовто-синіх кольорів. Так на Даунінг-Стріт, 10 вирішили показати підтримку нашої дежави.

Нагадаємо, що 24 серпня цьогоріч минає 31 рік з того дня, як Україна стала незалежною державою. Як у Львові відзначали День Незалежності у попередні роки, читайте за посиланням

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!