Брав гроші і зникав. У Львові судитимуть фейкового перевізника

3428 0
Обвинувачений у Телеграмі створив канал, де розмістив оголошення про пасажирські перевезення, зокрема із Запоріжжя до Мелітополя.
фото: ілюстративне/Рixabay

фото: ілюстративне/Рixabay

На лаві підсудних у Львові опинився 26-річний чоловік, якого обвинувачують у шахрайстві. Він брав гроші за перевезення і зникав. Про це повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

Прокурори Галицької окружної прокуратури міста Львова скерували до суду обвинувальний акт стосовно 26-річного чоловіка за фактом вчинення шахрайства (ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України). Розслідування встановило, що обвинувачений у Телеграмі створив канал, де розмістив оголошення про пасажирські перевезення, зокрема із Запоріжжя до Мелітополя.

Читайте також: Амуніція на мільйони гривень. Деталі затримання підприємця зі Львова, причетного до розкрадання гуманітарки для ЗСУ

Водночас, насправді, фігурант такі послуги не надавав та не мав на меті надавати. Тому після того, як отримував кошти як оплату за послуги обвинувачений переставав виходити на зв’язок.

Нагадаємо, що Львівська обласна прокуратура веде 16 справ про порушення, пов’язані з гуманітарною допомогою. Йдеться про зловживання коштами, ввезення під виглядом гуманітарки нових брендових речей на продаж, отримання хабаря за автомобіль, який скерували в Україну як гумдопомогу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!