Брат Тараса Козака виставив на продаж 5 гектарів землі в Брюховичах

2992 0
На генплані селища – це територія колишнього профілакторію «Сосновий бір».
фото: варіанти львів

фото: варіанти львів

Львівська міська агенція нерухомості опублікувала на Olx.ua оголошення про продаж земельної ділянки площею понад 5 га в Брюховичах. Згідно з даними Публічної кадастрової карти, ця земля і будівлі на вулиці Лікарській, 8 ще з 2013 року належить ТОВ «Зелений бір» Богдана Козака, брата нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака. Про це повідомляють Наші гроші.

Як вказано в оголошенні, землю пропонують за ціною в 10 тис. у.о. за одну «сотку», таким чином загальна вартість ділянки у разі продажу може перевищити 5 млн у.о. Утім ріелтор повідомив, що можна торгуватись, бо це залежить від форми оплати: перевага надається «живим» грошам.

«Продається земельна ділянка в Брюховичах. Під’їзд хороший асфальт. Є всі комунікації газ високого і низького тиску, електрика каналізація. У дуже хорошому місці. Ціна 10 000 у.о. за сотку. Поруч збудовані котеджне містечко і житлові будинки. Детальніше телефонуйте», – йдеться в оголошенні.

Ділянка призначена для оздоровчий цілей – «для обслуговування відпочинково-оздоровчого майнового комплексу». На генплані селища – це територія колишнього профілакторію «Сосновий бір».

Для довідки

«Зелений бір» входить до групи компаній братів Козаків, Тараса і Богдана, разом з іншими компаніями: ТОВ «Озеро», ТОВ «Галицьке перехрестя» (ринок у Львові), ТОВ «Експонент», ТОВ «Керамбуд», ТОВ «Укрінвестлімітед» (в останніх трьох партнером виступає брат Віктора Медведчука Сергій). 

2 лютого президент України ввів у дію рішення РНБО про запровадження санкцій проти Тараса Козака та восьми юридичних осіб. Під санкції потрапили й три телеканали Тараса Козака: 112, NewsOne і Zik. Також у Львові неодноразово проходили протести проти бізнесу Тараса Козака та Віктора Медведчука. Зокрема, під час одних відбулися сутички між активістами та поліцейськими. У результаті сутички були травмовані четверо поліцейських. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!