«Брати Гадюкіни» почнуть зі Львова тур на підтримку альбому «Made in Ukraine»

2430 0
7 листопада у львівському Палаці Спорту «Україна» на вул. Мельника, 18 відбудеться концерт культової української групи «Брати Гадюкіни». Саме зі Львова – міста, де народилися їх музика в далекому 1988 році, - стартує всеукраїнський тур гурту у підтримку нового альбому «Made In Ukraine».
Фото: jam-media.com.ua

Фото: jam-media.com.ua

Після старту у Львові гастрольний графік «Братів Гадюкіних» охопить Тернопіль (8 листопада), Хмельницький (9 листопада), Харків (15 листопада), Дніпропетровськ (16 листопада), Чернігів (26 листопада) і Київ (28 листопада), повідомляють організатори.

Альбом «Made In Ukraine» «Гадюкіни» презентували у вересні і виклали його на власному сайті для вільного прослуховування та скачування. При цьому «гади» закликали своїх прихильників у добровільному порядку перераховувати кошти на рахунки «Волонтерської Сотні» - на потреби поранених в АТО, а також переселенців із Криму та сходу України. Тільки за першу добу українські меломани завантажили новий альбом «Братів Гадюкіних» понад 10 тисяч  разів. А за місяць цифра скачувань сягнула близько 100 тисяч.

В альбом увійшло 16 треків. Новинка від «Братів Гадюкіних» витримана у кращих традиціях групи – це мікс українського ритм-н-блюзу, гуцульського реггі, львівського шансону і «міцних» актуальних текстів.

Ціна квитків на концерт «Братів Галюкіних» у Львові - 150-250 грн. Початок концерту – о 19:00.

Купити квитки можна онлайн, а також - у касах:

Каса №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»;

Event-hall «КІНО», пр. Чорновола 2;

TICKETS.UA, ТЦ "KING-CROSS LEOPOLIS" (с. Сокільники);

Мережа магазинів "ВУХО.КОМ";

Мережа кіосків "ОТ-ОТ".


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!