«Брати Гадюкіни» представили нову пісню і готуються до виходу альбому

2046 0
Брати Гадюкіни офіційно підтвердили інформацію про випуск нового альбому та оприлюднили титульний трек із нього.
Фото: musicinua.com

Фото: musicinua.com

«Ми запускаємо в люди титульний трек з нового альбому, який називається “Сміх І Гріх”. Назву придумав наш барабанщик Михайло Лундін. Як на мене, це така швидка пісня без якихось там великих претензій. Далі слово за вами [слухачами]», – передає слова бас-гітариста гурту Ігоря Мельничука musicinua.сom.

За попередньою інформацією, платівка матиме 12 композицій та побачить світ восени цього року.

«Для нового альбому ми запланували зробити десять основних пісень і ще два сюрпризи. Загалом, дванадцять [композицій]. Буде так, як колись було на альбомах: shake, middle, shake, middle – тобто, швидка, повільна, швидка, повільна. Вже готові п’ять повільних ескізів і оце от «Сміх І Гріх» – перший шейк. Тож, ще буде чотири швидких. Робота активно йде щодня на студїї “Гадюкіни Records”», – додав Ігор Мельничук.

Композиція «Сміх І Гріх»:

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!