«Брати. Остання сповідь» у Львові. Коли і де переглянути в прокаті?

2659 0
18 вересня о 19.00 год у львівському кінотеатрі «Кінопалац» (вул. Театральна, 22) відбудеться допрем’єрний показ карпатської драми «Брати. Остання сповідь».
фото: versii.if.ua, ua.comments.ua, thekievtimes.ua, telekritika.ua

фото: versii.if.ua, ua.comments.ua, thekievtimes.ua, telekritika.ua

Після показу на гостей чекає зустріч зі знімальною групою фільму: режисеркою Вікторією Трофіменко (Київ), виконавицею головної ролі Наталкою Половинкою (Львів), акторами Миколою Березою (Львів), Веронікою Шостак (Львів-Київ) і Романом Луцьким (Івано-Франківськ), інформує прес-служба ЛМР.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Довгоочікувана прем’єра стрічки «Брати». Де подивитись у Львові?

З 24-го вересня фільм можна буде переглянути у львівських кінотеатрах «Кінопалац», Планета Кіно IMAX Форум, Планета Кіно IMAX King Cross, а також у Львівському кіноцентрі.

Сценарій фільму написано за романом «Джмелиний мед» шведського автора Торґні Ліндґрена – члена Академії, що присуджує Нобелівську премію з літератури. Вікторія Трофіменко адаптувала його для екранізації, перемістивши місце дії в Українські Карпати.

Це перший український фільм, який відібрали водночас на три кінофестивалі класу «А» – в Індії, Шанхаї та Москві. На останньому він отримав нагороду кінокритиків і приз за найкращу жіночу роль, яку виконала львів’янка. Продюсерами стрічки є Ігор Савиченко та Максим Асадчий, які раніше працювали над фільмом «Поводир».

Опублікувала Оксана Антонів


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!