British Council запустила безкоштовний онлайн-курс про англійську мову та культуру

4336 0
У рамках року англійської мови в Україні, Британська Рада (British Council) запустила безкоштовні онлайн-курси LearnEnglish Pathways. Нині триває набір на курс «Досліджуючи англійську: мова та культура».
фото: www.shengenvisa.poltava.ua, prometheus.org.ua, britishcouncil.org.ua

фото: www.shengenvisa.poltava.ua, prometheus.org.ua, britishcouncil.org.ua

LearnEnglish Pathways – це серія курсів для самоосвіти для дорослих, що використовуються багатьма організаціями, працівники або клієнти яких вивчають англійську мову завдяки онлайн курсам. Кожен курс займає 30-40 годин та спрямований на вдосконалення англійської мови студента за допомогою великої кількості онлайн-матеріалу. Курси розроблені для самостійного опрацювання і не потребують додаткових умінь. Студенти можуть самостійно складати графік своїх занять.

Читайте також: Як ефективно вивчити іноземну мову: 4 ресурси з порадами

«Цей курс призначений для людей, які вивчають англійську мову і які зацікавлені в отриманні більш докладної інформації про британську культуру і хочуть покращити свої знання англійської мови», – йдеться в описі до курсу.

Курс пропонуватиме короткі відео, аби представити різну тему щотижня:  англійську мову як глобальну мову, охорону навколишнього середовища, підприємництво та літературу, а також зняті у Великобританії фільми.  Як додають розробники, курс триває 6 тижнів та потребує для його вивчення до двох годин часу щотижня. 

Дізнатися детальніше про курс та зареєструватися можна ТУТ.

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!