Музика Бродвею та Голівуду у Львові. Де послухати

2692 0
Яскрава та динамічна музика світу Бродвею та Голівуду зазвучить у Львові. Жителів та гостей міста запрошують на концерт.
фото: www.philharmonia.lviv.ua

фото: www.philharmonia.lviv.ua

Відомі мелодії з бродвейських мюзиклів та легендарних голлівудських кінострічок будуть відтворені у живому звучанні симфонічного оркестру та живого вокалу, повідомили у  Львівській обласній філармонії.
 
Концертна програма доповнена останніми хітовими музичними новинками із світу кіно. Співачка Лєна Корнєєва порадує як власними піснями,так і відомими хітами, створивши неповторну атмосферу «Диско 80-90-х». Серед композицій, що прозвучать, -  «The Best» Тіни Тернер, «Venus», «Mama Mia» (ABBA), «One way ticket» (Eruption), «Strong enough» (Шер), «I will allways love you» (Х'юстон), сучасні та інші хіти англійською, французькою, українською та російською мовами.
 
Львів'янам також пропонують послухати кіномузику у виконанні Академічного молодіжного симфонічного оркестру «ІNSO-Львів», художнім керівником якого є народний артист України, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка. Оркестром диригуватиме маестро Володимир Сивохіп. 
 
Виступ супровождуватиметься кінокадрами, що проектуватимуться на великий екран.
 
Два концерти відбудуться 8 березня о 17:00 і 19:30 у Львівській обласній філармонії.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!