Бруківку з вулиці Хмельницького у Львові зберігатимуть на Пластовій

1942 0
Бруківка була під розбитим асфальтом.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Бруківку, що перебувала під асфальтом на вулиці Богдана Хмельницького у Львові, зберігатимуть на території ЛКП «Львівводоканал». Таке рішення сьогодні, 5 червня, прийняли на засіданні виконкому ЛМР.

ЛКП «Львівавтодор», Личаківська та Шевченківська районні адміністрації мають передати бруківку на вул. Пластову, де, своєю чергою «Львівводоканал» має забезпечити охорону.

Додамо, що на вулиці Богдана Хмельницького розпочали реконструкцію, в межах якої замінять внутрішні мережі, облаштують велодоріжки та прокладуть асфальт. Детальніше про проєкт реконструкції вулиці Богдана Хмельницького читайте за посиланням.

Після цього низка місцевих активістів звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням зберегти там бруківку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!