Київ

Британець, попри загрозу ракетних ударів рф вирушив до Києва, щоб вилікувати зуби

688 0
Житель Великої Британії поїхав лікувати зуби до Києва через те, що його не змогли прийняти на Батьківщині.
Фото:Daily Mail

Фото:Daily Mail

Житель графства Кембріджшир на сході Англії Річард Хоу мав вилікувати абсцес під зубом. Але у Великій Британії лікування обійшлося б йому мінімум у 875 фунтів стерлінгів. Тож він вирішив записатися на прийом до лікаря у Києві, оскільки сам Річард має дружину українку та вже звертався до українських дантистів раніше. Про це пишуть Daily Mail, зазначаючи те, що причиною ризикової витівки стали не тільки британські ціни на стоматологічні послуги, а й відмова британських лікарів.
 
«Я полетів до Любліна і сів на поїзд до Києва. Поїздка обійшлася мені у 100 фунтів стерлінгів в один бік, але оскільки я маю там будинок, проживання було безкоштовним. Я скористався можливістю, щоб пройти повне обстеження, поки я був там, і дізнався, що мені потрібнен кореневий канал та пломба. І коли я побачив рахунок, я зрозумів, що воно було того варте», – розповів британець.
 

У підсумку вирішення всіх проблем із зубами обійшлося чоловікові у половину тієї суми, яку він мав заплатити вдома.

Як повідомляли раніше, Київ та область відвідав голлівудський актор Орландо Блум, який став Послом доброї волі ЮНІСЕФ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!