Політична реклама

Британська компанія розпочала продаж міні-принтерів для iPhone

1585 0
У лондонській студії "Berg" розпочали прийом замовлень на мобільні принтери, які дозволяють користувачам роздрукувати вміст сайтів або повідомлення на вузькій паперовій стрічці. Про це повідомляють у блозі студії.

Вартість міні-принтера для британців становить 199 фунтів стерлінгів, у той час як в США та Канаді його можна купити за $ 259.

Компанія запропонувала своїм клієнтам здійснювати попередні замовлення на принтери вже з 14 серпня, а доставити перші пристрої у "Berg" обіцяють через два місяці, до середини жовтня. Принтер користувачі отримають разом з пристроєм BERG Cloud Bridge, який підключається до інтернету за допомогою Ethernet-кабелю та передає дані на маленький принтер по бездротовому каналу. Також студія обіцяє поставити разом з пристроєм адаптери для живлення від різних типів розеток і три рулони паперу.

Щоб роздрукувати необхідні дані, користувачеві треба буде зайти на сайт компанії і відправити на міні-принтер необхідну для друку іінформацію. Інші сайти також можуть налаштувати свої ресурси для друку на пристрої.

Нагадаємо, міні-принтер представили в листопаді 2011 року. Пристрій друкує на термопапері, без використання чорнила.

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!