Англійська для дорослих. British Council запустила безкоштовні онлайн-курси

15103 0
В рамках року англійської мови в Україні, Британська Рада (British Council) запустила безкоштовні онлайн-курси LearnEnglish Pathways.
Фото: britishcouncil.org.ua

Фото: britishcouncil.org.ua

LearnEnglish Pathways – це серія курсів для самоосвіти для дорослих, що використовуються багатьма організаціями, працівники або клієнти яких вивчають англійську мову завдяки онлайн курсам. Кожен курс займає 30-40 годин та спрямований на вдосконалення англійської мови студента за допомогою великої кількості онлайн-матеріалу. Курси розроблені для самостійного опрацювання і не потребують додаткових умінь. Студенти можуть самостійно складати графік своїх занять.

Курс складається з шести розділів, кожен з яких фокусується на окремій темі (родина, подорожі, робота і культура), які вивчаються завдяки аудіозаписам, текстам, зображенням та відеo. Кожен розділ поділено на 5 секцій, які містять від 5 до 10 вправ.

За минулий місяць було отримано 7,5 тис. заявок на цей курс, тож в Британській раді вирішили виділити ще 2 тис. безкоштовних місць. Але реєстрація на них відкрита лише до 13 березня.

Більш детальніше про курс та як на нього зареєструватися – за посиланням.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!