Британська розвідка попереджає про загрозу ракетних ударів по всій території України

12458 0
Розвідники кажуть про те, що ворог намагатиметься розірвати ланцюжки постачання підкріплень та зброї на схід України.

За оцінками британської розвідки, росія продовжує нарощувати сили на сході України для свого масштабного наступу, на решті території залишається загроза ракетних ударів. Про це йдеться у щоденному повідомленні Міноборони Британії, пише «Європейська правда».

За даними розвідки, росія продовжує нарощувати військову присутність на сході України. Бойові дії вже посилилися, росіяни намагаються прорвати українські позиції. Активність рф у небі над північною частиною України, найімовірніше, залишиться низькою з огляду на відхід наземних сил з цього напрямку. Проте зберігається загроза ракетних ударів по важливих об’єктах по всій території України, зокрема, щоб зривати ланцюжки постачання підкріплень та зброї на схід. 

Читайте також: Будуть масивніші бомбардування. Експерт про 9 травня, цілі росії і новий виток війни

Як раніше повідомляла розвідка Британії, опір оточеного Маріуполя відіграє важливу роль в обороні України, тому що захисники міста відтягують на себе сили, які Росія могла б задіяти на інших напрямках. У розвідувальному огляді, опублікованому ввечері 19 квітня, зазначалося, що українські військові відбивають численні спроби наступу російських військ на сході.

Нагадаємо, за даними з Генштабу ЗСУ росіяни наступали на Ізюмському напрямку та поблизу Мар’їнки. Вони намагаються захопити Маріуполь, штурмують завод «Азовсталь». Ворог перегруповується і намагатиметься вийти на адміністративні кордони Херсонщини. Про це сьогодні, 20 квітня, повідомили у Генштабі ЗСУ під час ранкового зведення.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!