Британська розвідка заявляє, що кінцева мета росії в Україні не змінилася

2284 0
Окупанти продовжують перекидати бойову та допоміжну техніку на схід України.
Фото: GETTY IMAGES

Фото: GETTY IMAGES

Хоча оперативний фокус російського повномасштабного вторгнення змістився на схід України, кінцева мета російської федерації залишається незмінною. Про це йдеться у розвідувальному огляді Міноборони Британії, пише «Європейська правда».

«Вона прагне змусити Україну відмовитися від своєї євроатлантичної орієнтації та утвердити власне регіональне домінування», – йдеться у зведенні.

Російські сили продовжують перекидати бойову та допоміжну техніку з білорусі на схід України. Зокрема, сюди входять локації неподалік Харкова та Сєверодонецька, зазначають у розвідці.  

Також артилерія окупантів продовжує завдавати ударів по українських позиціях на сході країни, де росія планує відновити свою наступальну діяльність.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!