Політична реклама

«Брюссель» виступив у Львові. ВІДЕО

1746 0
7 квітня у львівському Палаці спорту «Україна» відбувся концерт музичного проекту Святослава Вакарчука "Брюссель". Разом із вокалістом гурту "Океан Ельзи" виступили музиканти Дмитро Шуров, Петро Чернявський, Максим Малишев та Сергій Бабкін.

Концерт тривав близько двох годин. За цей час музиканти виконали пісні з альбому "Брюссель" та композиції, написані спеціально для туру проекту - "Хмари", "Стіна", "We grow old together», "Пробач", "Луна", "Ще осінь зовсім молода" та ін. 

Музикантів двічі викликали на біс, а під час виконання пісні "Airplane" гладачі почали пускати по залу паперові літачки. 

 

 

Нагадаємо, по закінченню гастрольного туру з музичним проектом «Брюссель» Святослав Вакарчук продовжить роботу над музикою для гурту «Океан Ельзи».  "Все одно це – найголовніше", - відповів на запитання журналіста медіа-порталу «Твоє місто» Святослав Вакарчук. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!