Будівлю колишнього меблевого цеху на Підзамчі продали за майже 4 мільйони грн

2166 0
Новим власником став львів’янин Роман Біжок.
Фото: Prozorro. Продажі

Фото: Prozorro. Продажі

Львівська міська рада продала на онлайн-аукціоні 19 жовтня адміністративну будівлю на вул. Ткацькій, 27, що у мікрорайоні Підзамче. Двоповерховий будинок загальною площею 512,7 кв м пішов з молотка за 3,8 мільйонів гривень.

Джерело: «Prozorro. Продажі»

Читайте також: Львівський ювелірний піде з молотка. Репортаж із заводу, що працює 80 років

Аукціон на продаж адмінбудівлі колишнього меблевого цеху на вул. Ткацькій, 27 оголосили 23 вересня. Стартова вартість об’єкта становила 3,4 мільйонів гривень. Загалом цей будинок виставляли на торги вже 12 разів.

На аукціоні 19 жовтня участь взяли двоє учасників. Переможцем став львів’янин Роман Божок, який запропонував кращу ціну – 3,8 мільйонів гривень. Він є фізичною особою – підприємцем, який замається наданням в оренду та експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Надалі Львівська міська рада має укласти договір про купівлю майна з переможцем торгів.

Нагадаємо, раніше у Львові продали державний пакет акцій ПрАТ «Проєктно-конструкторський інститут конвеєробудування». Також з молотка пішов Науково-дослідний інститут приймальних електронно-променевих трубок «Еротрон», новий власник якого запропонував 55 млн грн.

Юлія Осим

Фото Prozorro. Продажі

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!