Будівництво сміттєпереробного заводу планують розпочати цього року

1860 0
Також цьогоріч планується почати рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища.
Фото: verbovska.blogspot.com

Фото: verbovska.blogspot.com

Наразі Харківський інститут працює над проектом будівництва великого комплексу з поводження з відходами, а французька компанія «Еджіс» готує проект по рекультивації полігону в с. Великі Грибовичі, повідомляє прес-служба ЛМР.

Після проходження експертизи, будуть розпочаті роботи. Як розповів під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий, обидва проекти планують розпочати ще цього року. 

Читайте також: У Львові визначилися з технологією сміттєпереробного заводу

«Ми очікуємо в першій половині листопада готовий проект. Потім ми повинні давати його на експертизу, отримати дозволи і почати будівельні роботи. Щодо рекультивації – активну роботу проводить компанія «Еджіс». Вони підготували звіт на 120 сторінок. Компанія «Еджіс» проектувала рекультивацію полігону в Марселі – це один з найбільших полігонів в Європі. Без їхнього досвіду було би дуже важко. Базовий інститут Гірхімпром, який все адаптує, сьогодні фіналізує цю роботу. Ми цього року плануємо подати документи на експертизу, отримати дозволи і працювати, робити це правильно», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!