Про будівництво житла у Львові: розвіюємо міфи

3820 0
Для багатьох львів’ян тема оренди чи купівлі житла є доволі болючою. Часто якість не відповідає пропонованій ціні, компанії-забудовники не працюють за європейськими стандартами тощо. А медіа не часто висвітлюють якісно позитивні новітні впровадження у галузі будівництва. Tvoemisto.tv дізналося про особливості та новинки львівської девелоперської будівельної компанії.
фото: ms-bud.com.ua

фото: ms-bud.com.ua


Щоб розвіяти міфи про забудовників у Львові, днями девелоперська будівельна компанія «MS» у готелі «Нобіліс» презентувала свої нові проекти. На презентації спікери розповіли про якісне, комфортне житло для львів’ян за помірні гроші. Зокрема й те, що компанія «MS»  разом із проектною фірмою «Левадія-Проект» першими у місті Львові встановлюють сонячні батареї. Завдяки цьому освітлення прибудинкових територій, під’їздів та соціальних зон для мешканців є безкоштовним.

Під час презентації Олександр Островський, інвестор компанії «MS», акцентував увагу на надійності саме девелоперської компанії. За його словами, така компанія  гарантує не лише забудову, але й розвиток території та створює комфортні умови для життя.

Каркасно-монолітна конструкція, панорамні вікна, утеплення будинків, автономне опалення, підігрів підлоги, очищення води, наявність колясочних, авто- та велопаркінгів, цілодобове відеоспостереження – ось неповний перелік інновацій.

Будівництво нового проекту – житлового комплексу «Khmelnytskyi Hall» та «Khmelnytskyi Park» вже розпочато. Спікери розповіли, що робота з надійними підрядниками гарантує своєчасну здачу об’єктів, а лояльні у гривнях ціни дають можливість кожному отримати якісне, елітне житло за помірні гроші. Компанія працює, крім Львова, у Рівному та Чернівцях.

«Фірма «Левадія-Проект» вперше в Україні разом з компанією «MS» успішно зреалізувала уже на двох об’єктах встановлення на даху сонячних електростанцій. «Ми маємо багаторічний досвід у проектуванні, дотримуємося усіх необхідних стандартів, в тому числі і щодо сейсміки в 7 балів», – розповів Ярослав Бурило, керівник проектної фірми.

Для багатьох львів’ян такі новітні впровадження стали б стимулом купувати житло і не боятися «прогадати».

Підготувала Оксана Матійків


На правах реклами


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!