Політична реклама

Будинок на колесах можна купити за ціною від двох тисяч доларів

5729 0
Будинок на колесах чи на воді в Україні можна купити, починаючи від двох тисяч доларів.

Такий висновок зробили аналітики Slando, котрі  досліджували пропозиції продажу мобільного житла.

Будинок-причіп. Цей вид житла підходить тим, у кого вже є особистий автомобіль і витрачатися на покупку нового не хочеться. У невеликому з вигляду причепі можуть розміщуватися майже повноцінна кухня, санвузол і трансформовані в їдальню спальня. Невеликі причепи з площею до 10 м. кв. можна знайти від $ 2 000, а в середньому їх продають за $ 4 000 - 5 000. Більш просторе житло може мати близько 20 м. кв. внутрішньої площі, а пропонують їх за $ 4 000 - 8000 залежно від стану і року випуску.
 

Будинок-автомобіль. За $ 21 000 можна стати власником 2 в 1 - будинку і автомобіля одночасно. За цю суму на Slando продають пікап Dodge Ram 2500 1999 року випуску з житловим модулем. У модулі є душ, біотуалет, гаряча вода, умивальник, газова плита, мийка, холодильник, обігрівач, два дивани трансформуються у велике ліжко, стіл, шафа, тумбочки і антресолі. У комплект також входить велика непромокаючий намет.

Будинок-автобус. «Двокімнатний» автобус ЛАЗ пропонують за 50 000 гривень, а туристичний Daf Berkhof, цілком придатний для використання в якості будинку на колесах, віддають за $ 65 000.

Плавуча дача. Маючи $ 30 000 можна не думати про купівлю дачі, а обзавестися плавучим будиночком. Він оснащений всім необхідним для комфортного життя і дозволить проводити літо не біля води, а на воді.

Хаусботи. Одним з будинків на воді, доступних на Slando, є модель SunCamper 30. У ній відносно комфортно можуть розміститися 7 чоловік. Судно обладнане всім необхідним для проживання і дозволяє жити, подорожуючи по водних просторах.

Особняк на воді. Особняк на плавучій платформі на 2,5 поверхах має доступно 500 м. кв. площі. У плавучому особняку п`ять спалень, вітальня, тренажерний зал, сауна, Джакузі, більярдна, кабінет, п`ять санвузлів, гардеробна, балкони, літні тераси, горищні і трюмні приміщення. Є система опалення та кондиціонування. Вартість такого придбання $ 400 000.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!