У Львові не зноситимуть будинок, де Сбербанк Росії. Офіційно

3078 1
Інформація про те, що начебто будинок на вул. Валовій,4 у Львові - в аварійному стані та запланований під знесення не відповідає дійсності. Про це у коментарі Tvoemisto.tv сказала керівник управління охорони історичного середовища Львівської міськради Лілія Онищенко.
Фото zik.ua

Фото zik.ua

Інформацію про можливе знесення будинку активно обговорювали у соціальній мережі Фейсбук. Серед аргументів, що підтверджували цю теорію наводили те, що у генплані на місці будинку на вул. Валовій заплановано транспортну розв’язку та пішохідну зону.

«Будинок, у якому розміщено Сбербанк Росії на вул. Валовій,  не є аварійним. Окрім того, генеральний план – це загальна концепція розвитку міста. Такого у Генплані передбачено бути не може», - сказала Лілія Онищенко.

За її словами, ідея щодо знесення цього будинку у професійному середовищі колись звучала, однак, була розкритикована. 


Читайте також:
12 Січня, 2015 23:02
sirkovovk скільки Онищенко з мерзським бубла відкатала? а скільки відмовила там де могла б і не відмовляти? ...дуже принципова і "порядна" патріотка, українка яка страшно "дбає" про збереження історичної спадщини... Ну що лохи, дальше жуєте соплі?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!