Політична реклама

Будинок на вул. Татарбунарській у Львові обслуговуватиме Львівтеплоенерго

1263 0
Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», цього опалювального сезону житловий будинок на вул. Татарбунарських,15 під’єднано до теплових мереж підприємства.

Будинок на вул. Татарбунарських,15 отримував тепло від виправної колонії, інформує прес-служба Львівської міськради. Через це опалення в будинку з’являлося пізніше і припинялося швидше ніж в решти мешканців Львова.

Зважаючи на звернення мешканців будинку, міська влада прийняла рішення приєднати будинок на вул. Татарбунарських,15 до теплових мереж Львівтеплоенерго.

«Було розроблено проект і прокладено нову мережу, довжиною 326 м. Труби проклали попередньо ізольовані, діаметром 76/140 мм. Також в підвалі будинку прокладено ще 28 м труби діаметром 57 мм. Будинок під’єднано до котельні по вул. Шевченка,134. Проект вже реалізовано і мешканці будинку на вул. Татарбунарських,15 отримують теплоносій від нашої котельні», - розповіли у Львівтеплоенерго.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!