Була ракетна загроза з Чорного моря. Як минула доба на Львівщині

4243 0
Коротко про головні події попередньої доби.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Повітряна небезпека. Вчора, 31 серпня з 12:00 до 12:24 год на Львівщині тривала повітряна тривога. Сирени сповіщали про загрозу ракетного удару з акваторії Чорного моря, однак небезпека не справдилася. У Львові та області все спокійно. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Читайте також: Які зміни чекають на львів'ян з 1 вересня

Коронавірус. Із коронавірусною недугою у медзакладах Львівської області перебувають 270 пацієнтів.

Евакуація постраждалих. Двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 243 людини.

Переселенці. До Перемишля зі Львівщини вирушили 712 осіб.

Перетин кордону. Через пункти пропуску у Львівській області з України виїхали 20 тисяч 961 людина. Повернулися – 21 тисяча 205 українців.

Звернення до правоохоронців. Поліція області опрацювала 1426 звернень щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

Реорганізація руху у пунктах пропуску. З 1 вересня по 31 грудня на пунктах пропуску водіїв чекають зміни. Рух вантажних транспортних засобів максимальною масою понад 7,5 тонн здійснюватимуть через ПП «Рава-Руська», «Краківець», «Шегині» та «Ягодин».

Перетинати кордон вантажівкам з максимальною вагою до 7,5 тонн можна буде і через пункти пропуску «Угринів», «Устилуг», «Грушів» та «Смільниця».

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!