Була загроза ракетного удару «Кинджалом» по Львівщині. Як минула доба

10319 0
Коротко про важливі події у Львові та області за добу.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Вчора, 22 вересня, на Львівщині один раз сирени сповіщали про повітряну тривогу. Була загроза удару ракетним комплексом «Кинджал» з території рф. Але небезпека не справдилась. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За минулу добу двома евакуаційними потягами до Львова прибули ще 135 людей, одним автобусом – 13 вимушених переселенців. Також чотирма потягами до Перемишля зі Львівщини вирушили 586 людей.

Читайте також: У Львові підготували три сценарії опалювального сезону

Окрім того, упродовж через пункти пропуску у Львівській області виїхали 19 тисяч 716 осіб. Натомість повернулися – 14 тисяч 483 українці.

Поліція області опрацювала 1300 звернень щодо підозрілих людей та об‘єктів.

Юлія Осим

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!