Була загроза ракетного удару з білорусі. Головне за добу на Львівщині

1460 0
Коротко про головні події минулої доби на Львівщині.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Сирени. О 09:27 год. 29 липня повітряна тривога була через запуск ракет з території білорусі. Загроза ракетного удару на Львівщині не справдилася. Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Читайте також: У пунктах пропуску на Львівщині – черги з кількох сотень автівок і автобусів. Де найбільші

Евакуація. Двома евакуаційними потягами у Львів прибули ще 177 осіб. Чотирма потягами у Перемишль зі Львівщини вирушили 798 людей.

Перетин кордону. Через пункти пропуску у Львівській області за добу виїхали 20 тисяч 262 особи. Повернулися – 18 тисяч 210 громадян нашої держави.

Підозрілі звернення. Поліція області опрацювала за добу 1825 звернень щодо підозрілих людей та об‘єктів.

Читайте також6: Через Львівщину проходитимуть три нові міжнародні транспортні коридори

Перетин кордону. Станом на 9.00 год. 30 липня у черзі на виїзд з України у ПП «Угринів» стояли 75 легкових автомобілів, «Рава-Руська» – 65 автомобілів, «Грушів» – 90 автомобілів та три автобуси, «Шегині» – 50 машин та чотири автобуси.

Нагадаємо, з 18 липня через пункт пропуску «Краківець – Корчова» на кордоні з Польщею не курсує пасажирський транспорт на виїзд з України. Це пов’язано з модернізацією пункту пропуску, зокрема тут споруджуватимуть захисний павільйон. Обмеження діятиме упродовж 10 днів, і не стосуються вантажівок. Наступного тижня через пункт пропуску планують відновити рух. Найближчий пункт пропуску, яким можуть скористатись водії легкових автомобілів – «Грушів – Будомєж». Окрім того, для перетину кордону відкриті інші пункти пропуску.

Станом на вечір 29 липня у пунктах пропуску на українсько-польському кордоні на території Львівщини були черги з легкових автомобілів та автобусів. Найбільше транспортних засобів очікували на виїзд з України у Шегинях та Грушеві.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!