Бюджет Львівщини відтепер можна відслідковувати онлайн

2294 0
Відтепер кожен охочий зможе в зручний спосіб ознайомитися з інформацією щодо використання бюджетних коштів та надходжень до обласного бюджету.
фото: grim.in.ua, merkuriy.net.ua, www.postfactum.ks.ua

фото: grim.in.ua, merkuriy.net.ua, www.postfactum.ks.ua

На сайті Львівської обласної ради почали розміщати графічні дані щодо бюджетної інформації Львівщини. Означену інформацію можна відшукати на сайті Львівської області у розділі «Бюджет. Візуалізація». В наочних діаграмах подаватимуться відомості про доходи та видатки обласного бюджету та взаємозв’язок між ними.

Читайте також: У Львові з'явився онлайн-кабінет для мешканців: як це працює

Це перший етап в реалізації проекту «Відкритий бюджет», мета якого зробити непросту для громадян інформацію про бюджет доступнішою та зрозумілішою. Візуалізація облбюджету також має сприяти підвищенню прозорості, відкритості та доступності основної бюджетної інформації. Будь-якому користувачеві стане зрозумілішим, яким чином обласна влада здійснює акумулювання, розподіл і використання коштів обласного кошторису.

Нині розділ «Бюджет. Візуалізація» перебуває на етапі наповнення. Зокрема, у ньому планується також розмістити інтерактивну карту, за допомогою якої користувач зможе прослідкувати, як розподіляються бюджетні кошти у розрізі міст і районів області. 

Джерело: Економіст

Опублікувала Юлія Сабадишина
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!