Бюджетні кошти Львівщини можна відслідковувати онлайн. Де дивитись?

2904 0
Інформація про рух бюджетних коштів доступна на єдиному порталі. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.
фото: antikor.com.ua, merkuriy.net.ua, voladm.gov.ua

фото: antikor.com.ua, merkuriy.net.ua, voladm.gov.ua

Дані про використання публічних коштів у кожному регіоні України оприлюднюватимуть на єдиному веб-порталі – www.e-data.gov.ua. Зокрема, на цьому інтернет-ресурсі розпорядники державних та місцевих бюджетів, Пенсійний фонд, а також фонди загальнообов’язкового державного соціального страхування публікують інформацію про заплановане і фактичне використання публічних коштів, обсяги бюджетних призначень та наданих кредитів, кладені договори та стан їх виконання, а також службові відрядження та витрати на них. Зараз сайт працює в тестовому режимі.

Читайте також: База даних усіх підприємств Львівщини. Де переглянути онлайн?

Нагадаємо, на сайті Львівської обласної ради почали розміщати графічні дані щодо бюджетної інформації Львівщини. Означену інформацію можна відшукати на сайті Львівської області у розділі «Бюджет. Візуалізація». В наочних діаграмах подаватимуться відомості про доходи та видатки обласного бюджету та взаємозв’язок між ними. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!