Політична реклама

Chanel № 5 можуть заборонити

1445 0
Вчені дійшли висновку, що легендарні парфуми Chanel № 5, а також аромат Angel від Thierry Mugler, можуть викликати у людей сильну алергічну реакцію.

Виявилося, що в цих парфумах містяться небезпечні для здоров'я речовини, зокрема, залишкові сліди деревного моху, пише "ВКурсе".

Крім цього, фахівці внесли до «чорного списку» ще близько ста інгредієнтів косметичної та парфумерної продукції, які необхідно виключити, інакше поширення цієї самої продукції доведеться заборонити.

Парфумери відреагували миттєво заявивши, що подібні табу стануть кінцем галузі. На думку фахівців з цієї області, чим більше в косметичній та парфумерній продукції використовується натуральних інгредієнтів, тим вища ймовірність алергічної реакції у чутливих до таких речовин людей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!