Чартер Барселона-Львів авіакомпанії Yanair прибуде із запізненням

2427 0
Приліт і відліт чартерного авіарейсу затримується на кілька годин.
Фото: telehaus-corporate.com.ua

Фото: telehaus-corporate.com.ua

Чартерний авіарейс компанії Yanair Барселона-Львів-Барселона затримується на 4,5 години. Про це йдеться у повідомленні міжнародного аеропорту «Львів».

За інформацією від авіаперевізника, приліт до Львова очікується о 03:30 3 липня, замість 23:00 2 липня. Відповідно виліт зі Львова переноситься на 04:30 3 липня.

Нагадаємо, що вчора, 1 липня, рейс Львів-Неаполь, що здійснюється авіакомпанією Ernest Аirlines, та мав відправитись зі Львова об 11:45, не був поданий пасажирам для посадки.

Читайте також: Які авірейси запустять зі Львова у 2018 році. Перелік

Минулого тижня пасажири італійського лоукостера Ernest Airlines, який прямував із міланського аеропорту Бергамо до Львова, застрягли в італійському аеропорту через скасований рейс. Офіційного роз’яснення ситуації, що склалася з львівськими пасажирами, від авіакомпанії не надходило. Вранці, 25 червня, стало відомо, що пасажирів почали розселяти у готелі та переброньовувати квитки на інші авіарейси, у тому числі інших авіакомпаній. Згодом пасажири вилетіли у Львів.

Зазначимо, що 8 червня зі Львова вилетів перший літак авіакомпанія Yanаir до Батумі. Компанія виконуватиме регулярні авіарейси раз на тиждень по п'ятницях, проте з 19 червня з'явиться ще один рейс по вівторках.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!