Львів'ян запрошують на «Час історій» про довіру. Деталі

2252 0
21 жовтня в рамках «Бієнале довіри» популярна платформа львівського сторітелінгу вперше пройде в новому форматі.
Автор: Катерина Лазнюк (Київ, Україна) з конкурсу плакатів бієнале довіри

Автор: Катерина Лазнюк (Київ, Україна) з конкурсу плакатів бієнале довіри

21 жовтня у FESTrepublic.club (вул. Старознесенська, 24-26) у межах Бієнале довіри відбудеться «Час історій» про довіру. Про це повідомляють організатори на своїй сторінці у Facebook.

Початок заплановано на 19:00. Вперше вхід для львів'ян та гостей міста безкоштовний, необхідна лише попередня реєстрація за посиланням.

За словами засновниці проекту Ірини Снітинської, промовцями нової зустрічі стануть капелан Андрій Зелінський, журналіст Андрій Куликов, мандрівник Ігор Сирота, власниця книгарні «Книжковий лев» Катерина Іванова, колишня ректор Університету банківської справи Тамара Смовженко, лікар та сценарист Олесь Семенюк, співзасновниця проекту Cance(r)L Юлія Балан, фасилітатор Зоряна Борбулевич, які говоритимуть про довіру у житті.

Читайте також: Жарти замість заробітків. Історія успіху дівчини з Закарпаття, яка двічі розсмішила коміків

Учасники «Часу історій» говоритимуть про довіру до незнайомих людей, до лікаря чи вчителя, до водія чи господаря будинку, у якому залишився ночувати у мандрах; про довіру у бізнесі чи дружбі, що сильніша завірених документів; про виклики бути ошуканим, але не втратити довіру до світу; довіру, що відкриває нові грані життя. Головна ідея: «я тобі довіряю, не змарнуй моєї довіри, на противагу я почну тобі довіряти після того, коли ти доведеш, що тобі можна довіритися».

Додамо, що «Час історій» – це платформа сторітелінгу, де герої зі сцени розповідають свої історії, а глядачі, слухаючи у залі, можуть знаходити власні сенси. Щоразу – актуальні теми та цікаві герої.

 

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!