Львів’ян запрошують на «Час історій» поговорити про дива

2681 0
15 листопада відбудеться останній у цьому році «Час історій – Звичайне диво». Промовці – бізнесмени, дизайнери, фокусники, співаки, коміки - зі сцени розповідатимуть історії про дива у їхньому житті. Неймовірні зцілення, креативні ідеї, непередбачувані події та зустрічі, що змінили життя, здивують кожного слухача.

«Час історій» – це платформа сторітелінгу, де герої зі сцени розповідають свої історії, а глядачі, слухаючи у залі, можуть знаходити власні сенси. Щоразу – актуальні теми та цікаві герої.

«Все, що ми робимо має наслідки, кожне бажання рано чи пізно, в той чи інший спосіб – здійснюється. Приходьте переконатись у цьому вже 15 листопада у FestRepublic. Цим заходом починаємо ходу зимових свят, які повертають віру у казку. Хай гарних див у вашому житті стає дедалі більше», – запрошує засновниця проекту Ірина Снітинська.

Організатори запрошують провести вечір у колі друзів, емоційно відпочити та прислухатися до свого серця. Детальніше про проект – на сторінці події.

Місце проведення: FESTrepublic.club (вул. Старознесенська, 24-26).

Початок о 19.00 год.

Придбати квитки онлайн можна за посиланням.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!