Політична реклама

Частина будинків у Винниках досі залишається без електропостачання

1422 0
У Винниках досі не ліквідували пошкодження на лінії електропередач.

Електропостачання знеструмлених абонентів здійснюється згідно графіку двічі на день за допомогою дизель-генератора потужністю 60 кВт. Повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, інформує Експрес.

Нагадаємо, у Винниках15 серпня внаслідок пошкодження підземної кабельної лінії електропередач 6 кВ між трансформаторними підстанціями “ПС Винники” на вул. Івасюка та ТП 1235 на вул. Лісній було припинено електропостачання будинків №№1-5, комплексу будівель Місії милосердя “Добрий самарянин”, семи приватних будинків та насосної станції на вул. Лісній.

Протягом 16-22 серпня аварійними бригадами РЕМ квартирно-експлуатаційного відділу Львова проводились роботи з пошуку місць пошкодження підземного високовольтного кабелю.

Наразі проклали траншею під кабель, виготовлено одну з’єднувальну муфту. Доставка кабелю та продовження робіт планується на 27 серпня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!