Частина Львова сьогодні буде без води. Перелік вулиць

2287 0
Через плановий ремонт тимчасово припинено подачу води в частину Сихівського району.

7 листопада, з 09:00  і до 20:00 припинять подачу води у частину Сихівського району. Обмеження викликані плановими роботами, пов’язаними із заміною аварійної ділянки водопроводу діаметром 500 мм на вулиці Зеленій, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Читайте також: Оплата комунальних послуг онлайн. 5 інструментів для львів’ян

Відтак, без води залишаться: вул. Зелена (парна сторона від № 130 до № 324; непарна сторона від № 115 до № 407), вул. Липова Алея, вул. Дністерська, вул. Дунайська, вул. Вигін, вул. Раковського, вул. Керченська, вул. Жасминова, вул. Півколо, вул. Орлина, вул. Радість, вул. Бузкова, вул. Навроцького, вул. Луганська, вул. Простора, вул. Вулецька, вул. Межова, вул. Перелітна, вул. Розвилиста, вул. Слобідська, вул. Надійна, вул. Світанкова і прилеглі до них вулиці.

Адміністрація ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних робіт.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!