Політична реклама

Частина Личаківського району Львова без електропостачання. До коли - не відомо

1339 0
Як повідомили в ЛМКП «Львівтеплоенерго», у зв’язку з аварією на об’єктах електропостачання, без електроживлення к Львові 4 котельні ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Без електроживлення залишилися котельні по вул. Черемшини,44, яка обслуговує оранжерею і спорткомплекс ЛНУ ім. І.Франка, котельня по вул. Довбуша,20 – обслуговує 3 житлових будинки і садочок, котельня по вул. Зелена,111 – обслуговує 14 житлових будинки і котельня по вул. Ольжича,13 – обслуговує 2 житлових будинки.

Як "Твоє місто" повідомили в прес-службі  ВАТ «Львівобленерго», зараз аварійні бригади шукають місце пошкодження в кабельній мережі. Тому коли електропостачання буде відновлено - не відомо. 

Нагадаємо, з 16 по 21 лютого у Львові проводитимуть планові відключення світла на низьці вулиць Львова. Графік відключень.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!