Частина пасажирів «Укрзалізниці» безкоштовно отримує воду і сніданки

3779 0
З 23-го грудня 2016-го року, людям, які подорожують Україною у СВ вагонах, безкоштовно дають негазовану питну воду в півлітрових пляшках. Пасажири деяких міжнародних маршрутів отримують безкоштовний сніданок.
Фото: thekievtimes.ua

Фото: thekievtimes.ua

Якість питної води, якою забезпечують людей, підтверджує державний сертифікат відповідності, виданий Міністерством економічного розвитку і торгівлі України. Марки «Гребінківська», «Миргородське джерело», «Холодок» і «Бірзульська» виробляють у філіях «Укрзалізниці», - інформує прес-служба відомства.

Також кожен пасажир, який  подорожуватиме за маршрутами Київ – Прага, Київ – Братислава, Київ – Будапешт і Львів – Будапешт, отримає безкоштовний сніданок: чай або каву на вибір, із печивом чи вафлями.

Нагадаємо, 23-го грудня вперше повіз пасажирів до Перемишля новий Інтерсіті+. Враженнями від поїздки поділилася у спецрепортажі журналістка Tvoemisto.tv. Також стало відомо, що українську й французьку столиці хочуть сполучити потягом через Польщу та Німеччину.

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!