Частина Шевченківського району Львова не матиме води до опівночі через ремонт

1919 0
На вулиці Окуневського підключають новий водогін
фото: nkontrol.org.ua

фото: nkontrol.org.ua

У зв'язку з плановими роботами, пов'язаними з переврізками новозбудованого водопроводу діаметром 300 мм на вул. Окуневського, сьогодні, 13 липня, з 09.00 год. і  до 24.00 год. буде припинено подачу води в частину Шевченківського району.

Йдеться про мікрорайон, обмежений вулицями: вул. Хвильового – вул. Інструментальна – вул. Замарстинівська – вул. Шполянська – вул. Хмільова – вул. Уманська – вул. Плющева – вул. Міртова – вул. Лінкольна – вул. Торф’яна – вул. Покутська – вул. Пачовського – вул. Мурашка – вул. Сорочинська – вул. Бальзака – вул. Плетенецького – вул. Оглиблина – вул. Могильницька – вул. Ржегоржа – вул. Вербова і прилеглі до них вулиці.

Читайте також: Оплата комунальних послуг онлайн: 5 інструментів для львів’ян

ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води, сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!