Частина Львова – без води. Коли відновлять

2522 0
Гаряча вода не подається до 4-х будинків у Сихівському районі, а у Залізничному районі ліквідовують наслідки прориву.
фото: ipress.ua

фото: ipress.ua

Без гарячої води – чотири будинки у Сихівському районі. Будинки на просп. Червоної Калини, 63, 63а, 65, 67 не отримують гарячу воду через порив трубопроводу ГВП від ЦТП-3 на пр. Червоної Калини, 75а. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують сьогодні, 15 листопада, повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Окрім того, на магістральному водопроводі на вулиці Болбочана у Залізничному районі стався витік води, поінформували у ЛКП «Львівводоканал». Внаслідок витоку без води залишилися вулиці Городоцька, Ряшівська, Сигнівка та прилеглі до неї, а також вул. Патона, Любінська, Виговського, Головатого, Яворницького, Дрогобицька, Дозвільна, Величка. Подачу води обіцяють відновити до 16:00.

Читайте також: Верх Личаківської закривають для руху до 21 січня. Як об’їхати

Нагадаємо, Верховна Рада проголосувала закон про житлово-комунальні послуги, який передбачає низку нововведень. Зокрема, запроваджує посаду управителя багатоквартирного будинку і можливість для споживачів на законних підставах від'єднатися від систем централізованого теплопостачання та постачання гарячої води. Крім того, комунальникам надали право заходити у приватні помешкання для ліквідації аварій без дозволу господарів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!