Частина трамваїв у Львові не курсуватиме до завтра

2566 0
10 вересня частина трамваїв через ремонтні роботи їздить за зміненими маршрутами, а деякі не курсують взагалі.
фото: www.ukrainetogo.com

фото: www.ukrainetogo.com

Трамваї №№ 1, 3, 4, 5, 7 не курсуватимуть через ремонт колії на вул. Франка від вул. Зеленої до вул. Саксаганського. Роботи стартували учора ввечері, а відкриють вулицю для трамваїв 11-го вересня. Водночас, трамваї №8 та №2 на час ремонту частково змінили маршрут.

Трамвай №8 курсує до зупинки «Академія мистецтв». Трамвай №2 курсує за маршрутом: вул. Коновальця – вул. Вітовського – вул. Вернадського, і в зворотному напрямку: вул. Вернадського – вул. І. Франка – вул. Дорошенка – вул. Коновальця.

Читайте також: Транспортний колапс у Львові: чому це сталося і коли це виправлять

Окрім того, на вихідних в області перекриватимуть дороги під час автоперегонів. Також нагадаємо, що Державна прикордонна служба просить 10-го вересня оминати пропускний пункт «Краковець» на кордоні із Польщею через заплановану акцію екс-президента Грузії, колишнього главу Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!